Książki

Czekam

Powierzam Wam w ręce książkę, która mówi o miłości Absolutu do każdego z nas. Nie mówi po prostu „kocham”, ale pokazuje ile miłości jest we wszystkim, co zostało przez Absolut stworzone.
Odsłania rzeczy, często pomijane przez zabiegany współczesny świat. Przypomina, jak wiele brakuje nam jeszcze, ażeby żyć zgodnie ze swoim własnym sumieniem. Ukazując jednocześnie, jakże niewiele nam brakuje, by to uczynić.
Każdy kto poszukuje, odnajdzie tu odpowiedzi na wiele nurtujących go pytań.
Nie odnajdzie tylko jednego – samego siebie.
Tego nie jest w stanie zagwarantować żadna, nawet najświętsza księga. To zawsze nasze wnętrze jest odpowiedzią na nasze poszukiwania.
Mając jednak wiedzę, jak tego dokonać, możemy odkryć swoje nowe ja.
Nie bójcie się poszukiwać prawdy.

Naprawdę warto.

cena- 20 zł + koszt wysyłki  Poczta Polska 10 zł

ilość stron: 113

Darmo

Termin „Darmo” wywodzi się z czegoś, za co nie musimy płacić. Tu stanowi analogię do tego, co otrzymaliśmy od Boga. W książce jest ukazana Prawda o naszej przynależności do Wszechświata. To pełna ciepła opowieść o człowieku, który steruje swoim życiem na Prawdę. Jego poddanie się woli Wszechświata sprawia, iż nie mając nic, otrzymuje wszystko. Na przykładzie jego drogi widzimy, jak wiele zależy od zaufania w siłę sprawczą Boga. Tak jak każdy z nas jest w chwili narodzin nagi, tak i każdy z nas niesie w sobie dary ofiarowane mu od Boga. Nie trzeba za nie płacić, wystarczy je w sobie odkryć.

ilość stron: 88

Przemiana

Każdy, kto pragnie uczynić coś dla siebie powinien przeczytać tę książkę. To prosty kurs zmiany naszej postawy życiowej. Nasze życie nie musi być oderwane od naszej duchowości. Potrzeba tylko trochę wysiłku, by wkomponować „Teraz ” w nasze codzienne obowiązki. Samo życie nie musi wydawać nam się bezcelowe. Wystarczy, że z uwagą zaczniemy się przyglądać każdej jego chwili – a wnet okaże się, jakie jest ono fascynujące.

ilość stron: 88

Znajomość

Kiedy zdecydowany jesteś iść drogą rozwoju duchowego, potrzebujesz często różnych bodźców, by nie zboczyć z obranego kursu. Twoja postawa, choć bardzo się starasz, często jest niewłaściwa. Grzęźniesz w domysłach i zwyczajnie nie wiesz co dalej. Daj sobie pomóc.  Książka, którą tutaj proponuję, jest wspaniałą pomocą w odszukaniu znajomości z samym sobą. Ukazuje Twoje rozterki i daje odpowiedź jak sobie z nimi radzić. Zechciej sprawdzić jak prosto jest wyjść ze skorupy niemożności.

ilość stron: 110

oprawa:miękka

Moja przygoda z gotowaniem, czyli specyficzna książka kucharska

Zebrane tu przepisy, są darem wszechświata dla ciebie drogi czytelniku. Poprowadzą ciebie przez meandry twoich ograniczeń

W gotowaniu. Pokażą tobie, jak wiele można uczynić z podobnych składników.

Wydadzą się tobie na początku niezwykle trudne, by z czasem stać się twoją pasją.

Każdy z was ma szansę uzupełnić te przepisy

O własne, podobne lub zupełnie odmienne.

Wszechświat jest niezwykle kreatywny, wystarczy tylko poprosić go o wytyczne.

Bądźcie otwarci na głos wszechświata.

Nie zamykajcie się na żadną dziedzinę życia.

Możecie doznać olśnienia, jak prosto jest współpracować z nim i czerpać z tego radość.

Pamiętajcie – każdy ma takie możliwości.

Nie zamykajcie się na nic.

cena- 50 zł + koszt wysyłki Poczta Polska 10 zł

ilość stron: 941